bwd  Set 1/3  fwd

 

Neeltje de Vries

De sieraden van Neeltje zijn gemaakt van porselein, gecombineerd met diverse materialen, zoals parels, memory wire, zilver en andere materialen. Het porselein is gestookt op 1250 graden en van een hoogwaardige harde kwaliteit. Beschouw Neeltjes sieraden als kleine kunstvoorwerpen om te dragen Zij kiest voor aandacht voor het kwetsbare, vergankelijke, het detail. De sieraden zijn geïnspireerd op organische vormen die rijk vertegenwoordigd zijn in de schoonheid van de natuur. Het gaat haar om het ervaren van mooie ornamenten, vereeuwigd in een prachtig sieraad.Zij is dan ook steevast te vinden aan haar werktafels, waar zij opdrachtgevers graag enthousiast maakt voor haar vak, het vervaardigen van eigen ontwerpen in porselein, metalen, parels e.a. materialen. Neeltje de Vries is vormgever, afgestudeerd aan de kunstacademie in keramisch werk. Mooie dingen creëren met haar handen is haar passie.
Haar werk is heel divers .Ieder sieraad is uniek ,er is er geen tweede van. Kleur, textuur en vormgeving zijn individueel en handmatig gemaakt. Neeltje maakt gebruik van eigen glazuren, o.a. as glazuren, afkomstig van allerlei soorten hout uit limburg.
Neeltje houdt van alles wat mooi is en staat kleurrijk in het leven. Dit uit zich onder meer in de uitstraling van haar atelier, waar ze u graag ontvangt om een kijkje te komen nemen in de ”keuken “. Altijd graag even van tevoren bellen voor een afspraak.

Tel; 06-14546914.
Adres mauritspark 1A geleen
www.neeltjedevries.nl

Facbook, instagram

Neeltje de Vries
Houbeneindstraat 13
NL-6151 CP Munstergeleen
T +31(0)614546914 / +31(0)468504204 Voor informatie:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.neeltjedevries.nl
facebook.com/neeltjedevries

Verder diverse workshops
Maak je eigen servies
Kado of zo